Traiteurs en koks uit het dorp

Er zijn een paar locale traiteurs / leveranciers waar u (eventueel via ons) een beroep op kunt doen om een maaltijd te leveren of waar u een bestelling plaats die u kunt ophalen wanneer u op 't Sjetootje bent:

Traiteur Saint-laurent

Hier kunt u terecht voor uw vlees en vleeswaren en salades. Wij bevelen in het bijzonder zijn vlees en vis aan, dat u zelf bereid op de slinger BBQ. 

La Cuisine du future

Bij ons om de hoek vindt u La Cuisine de Future  waar Benoit u verwent met  culinaire hoogstandjes (alleen vegetarisch en gevogelte). Hij kan ook een bijzondere maaltijd op 't Sjetootje verzorgen. 

Privé BBQ

Onze buren Vincent en Claudine bereiden een bio-varken aan het spit met salades en groenten uit eigen moestuin.

brown pizza on black plate

In het dorp kunt u ook gewoon even wat halen op minder dan 2 km van 't Sjetootje:

Il Gusto: Pizza

Croq'midi: Broodjes

Le Casse Dalle: Frites

Au Fistou: Friteria

Kok / cateraar op locatie

Hieronder staan een aantal cateraars die onze lokatie en haar faclititeiten goed kent en die een heerlijke maaltijd voor u kunnen verzorgen op 't Sjetootje. Afhankelijk van uw wensen kan dit variëren van een buffet dat wordt geleverd en waarbij u zelf voor de afwerking, het uitserveren en het opruimen zorg draagt tot een door de cateraar volledig verzorgd diner.

Wanneer u gebruik wenst te maken van een eigen cateraar die niet bij ons bekend is, wensen wij hierover vooraf te worden geïnformeerd, zodat we met betreffende  cateraar kunnen kennismaken en afspraken kunnen maken.

Adventure cook

Adventure Cook is al lang een graag geziene cateraar op't Sjetootje. Ze zijn uitgegroeid tot een aanbieder van creatieve culinaire concepten voor allerhande gelegenheden.

U kunt ook een beroep doen op hun culinaire creativiteit voor een kookworkshop op 't Sjetootje.

Eric Stevens

Eric en zijn crew hebben al vele malen de catering verzorgd voor onze gasten.

Bij zijn BBQ levert Eric een Big green Egg met zeer duidelijke instructie voor het beste resultaat met deze bijzondere BBQ. 

2cooks4you

Bij Inge en Eric kunt u terecht voor al uw catering wensen. Van uitgebreid ontbijt buffet tot een volledig verzorgd buffet of meer gangen diner op't Sjetootje. 

Inge en Eric zijn vermaard om hun rijke aanbod aan verschillende buffetten.

Fàren

Wilt u iets heel speciaals? Denkt u dan aan een op de perzische keuken gebaseerde lunch, brunch, high tea, borrel of volledig diner. Of een uitgebreid buffet van hapjes. Succes gegarandeerd!